Lid uitgelicht

Hieronder vindt u alle informatie van het uitgelichte bedrijf.

Greven Automotive

Betrouwbare tweedehands bedrijfswagens en personenauto's
Wie zoekt naar gedistingeerde verkopers in driedelig grijs pak en grote, opzichtige showrooms, is bij ons niet aan het juiste adres. Bij ons ligt de nadruk op uitstekende producten en diensten tegen prijzen die u passen. Onze klanten voelen zich thuis door een vriendelijke glimlach, een open, eerlijk en vooral deskundig praatje en een uitstekend kopje koffie.

Goede deal
Of het nou gaat om de aankoop van een occasion, lease, reparatie of onderhoud, bij ons sluit u gegarandeerd een goede deal, want wij willen dat u de volgende keer ook weer aan ons denkt. Niets is voor ons belangrijker dan een tevreden klant.

Internet
Het internet biedt ons een prachtige gelegenheid om op een open en transparante manier zaken te doen. Op onze website presenteren wij onze voorraad occasions met meerdere foto's, genomen van alle kanten, zowel van binnen als van buiten.

Geen geheimen

Eerlijkheid duurt het langst en daarom hebben wij niks te verbergen. De kentekenplaten en kilometerstanden zijn op de foto's van alle auto's duidelijk te zien, een garantie dat de beschreven auto ook de auto op de foto is. Verder hebben wij geen geheimen over bouwjaren en prijzen. De door ons vermelde kilometerstanden zijn NAP-gegarandeerd.

100% actueel aanbod van occasions
Onze voorraad wordt door een centraal systeem op onze maar ook alle andere grote autowebsites gezet, zoals Autoscout 24, Autotekoop, Marktplaats, Autowereld, Gaspedaal enz.

Door dit automatische systeem worden auto's bij een overschrijving automatisch uit onze voorraad gehaald en op alle sites verwijderd. Het kan natuurlijk zo zijn dat een auto mondeling al wel onder voorbehoud verkocht is maar nog niet is betaald en opgehaald. Deze auto staan, zij het voor een zeer korte tijd, nog wel online.

Bedrijfsgegevens van Greven Automotive

logo Greven Automotive

Adres: Oosterstraat 9
Postcode: 9502 EC
Plaats: Stadskanaal
Tel.nr: 0599-652909
E-mailadres: info@autogreven.nl
Website: www.autogreven.nl