Lid uitgelicht

Hieronder vindt u alle informatie van het uitgelichte bedrijf.

Welzijnszorg Groei! BV

Welzijnszorg Groei! is de overkoepelende naam voor de volgende ondernemingen:

SchuldSupport BV:

SchuldSupport biedt gecertificeerde schuldhulpverlening aan voor particulieren en ondernemers. Er wordt gezocht naar oplossingen voor uw schulden en naar preventieve maatregelen om uw schulden tegen te gaan. Samen met u streven wij ernaar uw schuldengroei te stoppen en uw inkomsten en uitgaven beheersbaar te maken. SchuldSupport heeft als doel om uw financiële huishouding weer op orde te krijgen én te houden! Tevens zal er in veel gevallen een schuldregeling worden opgestart.

SchuldSupport biedt beschermingsbewind aan. Dit houdt in dat de financiën worden geregeld voor iemand die dat zelf niet meer kan .Het geld maar ook de bezittingen van iemand kunnen onderbewind gesteld worden, wij beheren het (een deel van) vermogen en alle inkomsten. Er wordt een aparte beheerrekening geopend waarop alle inkomsten en toeslagen op worden gestort, vanaf deze beheerrekening zal uw bewindvoerder alle vaste, variabele en leefgelden voldoen.

Mentoring BV:

Een mentor kan door de kantonrechter worden benoemd als de persoon voor wie het wordt aangevraagd niet meer zelf kan beslissen over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding.

SID Support BV:

Bij SID Support geven wij voornamelijk ondersteuning  aan ondernemers en verenigingen op het gebied van debiteurenbeheer, ledenadministraties en incasso.

Postadres: Postbus 150, 9500 AD Stadskanaal

Bedrijfsgegevens van Welzijnszorg Groei! BV