Lid uitgelicht

Hieronder vindt u alle informatie van het uitgelichte bedrijf.

G-Com Automatisering

Wat doet G-com Automatisering?

Uw bedrijf heeft de automatisering goed op orde, maar u heeft niet de beschikbare tijd en kennis om de systemen en het netwerk up-to-date te houden. Of misschien wilt u uw automatiseringsomgeving opnieuw inrichten? Dan is het tijd om de specialisten van G-com Automatisering in te schakelen. Door een combinatie van actief onderhoud op afstand en op locatie, advisering en begeleiding kan G-com Automatisering proactief ervoor zorgen dat problemen in zowel uw netwerk als in uw systemen worden voorkomen.Mocht onverhoopt een essentieel onderdeel binnen uw automatisering uitvallen, dan kunnen wij binnen een van te voren afgesproken tijd aanwezig zijn om het probleem voor u op te lossen. G-com Automatisering werkt hiervoor met heldere Service Level Agreements.
 
Wat biedt G-com Automatisering?

G-com Automatisering biedt een fullservice pakket ICT-producten en diensten, afgestemd op de specifieke situatie van uw bedrijf. Van het beheer van de ICT-systemen en gebruikersondersteuning tot advies, aanschaf en implementatie van inventieve ICT-oplossingen. PartnershipsGraag treden wij op als partner van onze klanten. Dat houdt in dat wij graag een langetermijnrelatie met u aangaan, waarbij de zorg voor uw automatisering of een gedeelte daarvan aan ons is uitbesteedt. Uiteraard gebeurt dat in nauw overleg en op basis van heldere afspraken. Onze medewerkers kunnen u van dienst zijn met advies en kunnen het volledige systeembeheer voor uw organisatie verzorgen. De afspraken worden vastgelegd in onderhoudsovereenkomsten of op basis van een vooraf afgesproken serviceniveau. 
 
Onder de werkzaamheden van G-com Automatisering valt onder andere:
 
·         Installatie van software en (veiligheids)updates
·         Controle van back-ups
·         Controle van servers
·         Opschonen van harde schijven
·         Updaten anti-virus software
·         Oplossen van problemen van gebruikers
·         Advisering omtrent de automatisering
·         Levering van snelle internetverbindingen (Business DSL)
·         Shared hosting en dedicated hosting van uw website(s)
·         Spam- en virusbestrijding
·         Ontwikkelen en aanleggen van Virtual Private Networks (VPN) en levering van hard- en software van alle grote merken
 

Bedrijfsgegevens van G-Com Automatisering

logo G-Com Automatisering

Adres: Stelmaker 16
Postcode: 9502 KA
Plaats: Stadskanaal
Tel.nr: 0599 795304
E-mailadres: info@g-com.nl
Website: www.g-com.nl