Lid uitgelicht

Hieronder vindt u alle informatie van het uitgelichte bedrijf.

Fotografie Hans Banus

professionele fotografie voor bedrijf en privé

Ons ambachtelijke vakmanschap in combinatie met de meest moderne digitale apparatuur staat al ruim 35 jaar garant voor kwaliteit.

Hans Banus is dan ook een vertrouwde naam met een uitstekende reputatie in het bedrijfsleven, met altijd tevreden klanten, varierend van eenmanszaken tot grote multinationals en overheid.

Onze kracht ligt in ons persoonlijke contact met de klant. Vakfotografie is tenslotte ook mensenwerk. Geen opdracht is ons te klein of te groot: van microchip tot booreiland, fotografie op locatie, vanuit de lucht of in onze eigen professioneel ingerichte fotostudio.

Wij bieden onze klant een totaalpakket: fotografie, vormgeving, afdrukken en digitale prints van pasfoto tot groot formaat, lijsten en albums.
Daarnaast kunnen wij met thematische reportages uw bedrijfspand en/of kantoor aankleden.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Bedrijfsgegevens van Fotografie Hans Banus

Adres: Oosterstraat 23