Lid uitgelicht

Hieronder vindt u alle informatie van het uitgelichte bedrijf.

TCI Collectief

Overstijg jezelf door training en advies van TCI Collectief.

TCI Collectief BV is in februari 2013 opgericht door Koop Nuismer en Johan Stuulen.
TCI Collectief is een opleidingsinstituut voor cursisten en studenten die de ambitie en de motivatie hebben zich te willen verbreden, verdiepen of specialiseren, met als doel zich binnen zijn of haar werkgebied nog effectiever te kunnen inzetten. TCI Collectief is gespecialiseerd in trainingen en opleidingen op MBO, HBO en Bachelor niveau. Onze trainers hebben maximale ervaring in het bedrijfsleven en weten de theorie te vertalen naar wat de praktijk vraagt. Maatwerk geven is ons credo.
TCI Collectief is een goede sparringpartner voor elke ondernemer, wij maken van elk team een winnend team dankzij onze specialistische kennis op het gebied van gedragsanalyses, communicatie vaardigheden en leiderschapsstijlen.
TCI Collectief BV is franchisenemer van IMK Opleidingen uit Alphen aan den Rijn. Hierdoor kunnen wij onze cursisten en studenten de mogelijkheid bieden om nagenoeg alle landelijke erkende trainingen en opleidingen te volgen. Uiteraard resulteert dit in het behalen van erkende getuigschriften en diploma’s. IMK Opleidingen heeft zich al sinds jaren bewezen op de Nederlandse opleidingsmarkt, wij zijn er trots op met hen te kunnen sparren.

Bezoek onze website www.tcicollectief.nl voor uitgebreide informatie.

Bedrijfsgegevens van TCI Collectief

logo TCI Collectief

Adres: Nolsstraat 4
Postcode: 7814 RD
Plaats: EMMEN
Tel.nr: 06-23937222
Fax.nr: 01138816
E-mailadres: info@tcicollectief.nl
Website: www.tcicollectief.nl