Lid uitgelicht

Hieronder vindt u alle informatie van het uitgelichte bedrijf.

De Nieuwsbode

 De Nieuwsbode bestaat reeds 32 jaar als gratis huis-aan-huiskrant en verschijnt wekelijks in o.a. de regio's  Stadskanaal, Musselkanaal ,Ter Apel, Valthermond, Ter Apelkanaal, Sellingen/Westerwolde, (een deel van) Nieuw-Weerdinge, Onstwedde, Borger en De Monden. Elke woensdag wordt De Nieuwsbode bij ruim 36.000 huishoudens bezorgd en is voor de lezers elke week weer een welkome bron van informatie op het gebied van sport, cultuur en regionaal nieuws. Ook vele lokale en regionale ondernemers maken dankbaar gebruik van De Nieuwsbode als communicatiemiddel naar hun klanten. De Nieuwsbode wordt op een onderschei-dend groot (dagblad) formaat uitgegeven en is daardoor in meerdere opzichten de grootste krant in de regio.

Uw eigen krant laten drukken?

NoordPersBV Uithuizen is een uitgeverij / drukkerij, die zich heeft gespecialiseerd in kranten / krantachtige producten. NoordPers BV drukt zowel eigen kranten als kranten voor derden. Ook UW krant! 

Een uitgebreide offset-rotatiepers met vele fullcolor mogelijkheden en een goed ingewerkt team van drukkers en vormgevers zorgen voor een uitstekend eindproduct. Het volledig digitale opmaakproces bij onze DTP-afdeling kenmerkt zich door een flexibele workflow, waarbij uw wensen/ideeën op professionele wijze vormgegeven kunnen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren in De Nieuwsbode of één van de andere titels van NoordPers? Neem dan even contact op met ons kantoor: tel. 088 – 7007 160 of nieuwsbode@noordpers.nl.

De Nieuwsbode…. De onmisbare schakel tussen ondernemer en  zijn doelgroep.

Bedrijfsgegevens van De Nieuwsbode

logo De Nieuwsbode

Adres: Van Beresteijnstraat 1
Postcode: 9641 AA
Plaats: Veendam
Tel.nr: 088 - 7007 160
Fax.nr: 088 - 7007 169
E-mailadres: nieuwsbode@noordpers.nl
Website: www.noordpers.nl