Lid uitgelicht

Hieronder vindt u alle informatie van het uitgelichte bedrijf.

Autobedrijf Misker

Autobedrijf Misker is een zeer actieve dealer in de regio  Emmen en heeft dit ook, onder leiding van Erik Greven, uitgebreid in de Kanaalstreek en omstreken.

Autobedrijf Misker is een dealer voor Ford en Mazda. Voor deze twee merken kunt u ook terecht in Stadskanaal. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de verkoop maar ook voor al uw onderhoud, reparaties en schades aan uw auto. Tevens is er een zeer ruim aanbod van meer dan 200 verschillende occasions.

Misker Stadskanaal is er niet alleen voor de particulieren maar ook zakelijk kunt u er terecht. Met de huidige modellen lijn van Ford is er voor bijna elk "vervoersprobleem” wel een oplossing te bieden! Ook onze bedrijfswagenlijn is zeer compleet! Zie  www.ford.nl. U kunt dit onder andere  onderbrengen in Fordlease of via financiële lease uw wagenpark aanschaffen. Kortom een business partner voor al uw vervoer wensen.

Op gebied van verzekeringen kunnen wij u ook van dienst zijn. Met een Ford autoverzekeringen weet u zeker dat uw auto vakkundig en bekwaam hersteld wordt met originele Ford onderdelen met aantrekkelijke voorwaarden en gunstige premies. Als voorbeeld noemen we 1,3 of 5 jaar aanschafwaarde dekking en geen eigen risico. Voor een afspraak kunt u zo bij ons binnen wandelen of even bellen naar 0599 613655. Onze service manager Henk van Dijk is u graag van dienst om uw auto te voorzien van een jaarlijks onderhoud zodat u zorgeloos weer een jaar vooruit kunt.

U leest het: een warm onthaal voor iedereen die bij ons binnenkomt.

U bent van harte welkom!
Team Misker Stadskanaal

Bedrijfsgegevens van Autobedrijf Misker

logo Autobedrijf Misker

Adres: Veenstraat 3a
Postcode: 9502 EZ
Plaats: Stadskanaal
Tel.nr: 0599-613655
E-mailadres: e.greven@misker.nl
Website: www.misker.nl