Haringparty VVBK tijdens Promotiedagen

Aan de leden van de VVBK,

De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord – Nederland vinden dit jaar plaats op dinsdag 3 en woensdag 4 november a.s. in MartiniPlaza Groningen.

Ook dit jaar is “Ondernemend Stadskanaal” goed vertegenwoordigd op het jaarlijks terugkerend netwerkevenement. We laten ook dit jaar weer zien, dat men niet meer om Ondernemend Stadskanaal heen kan. Met een groot aantal bedrijven uit de gemeente Stadskanaal is het Plein Stadskanaal vol en wederom het grootste gemeentelijke plein op dit evenement. Met het thema “Stadskanaal, ondernemen in het licht van de toekomst” zullen we dit jaar Ondernemend Stadskanaal letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers zetten.

Graag nodigen wij u namens de gemeente Stadskanaal en de Vereniging van Bedrijven in de Kanaalstreek uit voor de jaarlijkse Haringparty op woensdag 4 november. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom op het plein Stadskanaal.

Voorafgaand aan het informele gedeelte zal de Startersprijs gemeente Stadskanaal 2015 worden uitgereikt. Per post ontvangt u twee relatiekaarten en consumptiebonnen welke u enkel op het Plein Stadskanaal kunt inleveren.

Wij hopen u tijdens deze Promotiedagen op het Plein Stadskanaal te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens op 3 en/of 4 november a.s.!

Met vriendelijke groet,

Baukje Galama                                                                                Jan Nieboer

Burgemeester gemeente Stadskanaal                                        Voorzitter VVBK