24 november lezing met Prof. Vermeend

Klik voor een vergroting

Graag nodigen wij onze leden uit voor een VVBK-ledenavond met een lezing van Prof. Willem Vermeend.

Willem Vermeend heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug. In de periode 1984 – 2002 is Vermeend actief geweest in politiek Den Haag als Kamerlid der Staten Generaal voor de PvdA, staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Willem Vermeend is door zijn grote kennis en goede dosis humor een uitstekende spreker die in staat is zijn publiek te boeien en zijn kennis over te dragen. Vermeend is een ras optimist en ziet de kredietcrisis als een buitenkans om versneld te investeren in grote infrastructurele werken en schone energie.Tijdens zijn lezing schetst hij hoe de toekomstige economie er uit zal komen te zien.

Het programma:

19.30 inloop locatie Geert Teis Theater

20.00 lezing Willem Vermeend

21.00 netwerkborrel met hapje en drankje

Aanmelden voor deze avond kan via info@vvbkstadskanaal.nl

Wij hebben de grote zaal en hopen op een hoge opkomst (geldt geen maximum aantal per lid).

Graag tot ziens op dinsdag 24 november!